About me

Over Brenda

Inlydesign sieraadontwerp, workshops, cursussen en vintage, tweedehandskleding is een eenmanszaak in Breda.
Onder begeleiding van een professionele docente, artclayinstructor en kunstenares Brenda Padmos kan je er sieraadcursussen en workshops volgen maar ook bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes doen in het atelier Inlydesign te Breda en geeft Brenda workshops op locatie.
Naast deze activiteiten staat Inlydesign op markten met vintagekleding en sieraden en organiseert Inlydesign pop-up stores op locatie en in andere steden met de verkoop van Vintagekleding.
Vanaf half okt 2014 tot half April waren de vintagekleding en de handgemaakte sieraden te koop bij Pop-Up Mooi Stel(mede opgezet en vormgegeven door Brenda).
Met veel passie en liefde selecteert en verzorgt Brenda de vintage kleding die ze zorgvuldig uitzoekt op bijzonderheid, kwaliteit van stof en materiaal.
Zelf zegt ze over haar concept dat kleding betaalbaar moet zijn en in ieders budget moet passen.
Inlydesign geloofd in duurzaamheid van kleding en tevens is die duurzaamheid te vinden in de sieraad workshops die ze geeft.
Daarom werkt Brenda met Artclay, dit is gerecycled zilvergruis met een lijmcomponent, het werkt hetzelfde als klei maar is fijner van structuur. Je kan het kneden, vormen en drogen waarna je het schuurt, afbakt en polijst. Tijdens het afbakproces lost de lijm op en smelt het zilver samen. Na het afbakproces bestaat het materiaal voor 99.9% uit zilver en je kan het glanzend en of mat afwerken. Brenda Padmos ontwerpt ook zelf juwelen onder de naam Inly-design. Inly staat voor innig, van binnen en oprecht. Zelf zegt ze hierover “deze aspecten probeer ik in mijn creaties vorm te geven Ik laat de ideeën van binnenuit komen of laat me inspireren door mijn reizen en verwerk deze tot sieraden”. Sommige zijn ingetogen maar krachtig en andere uitbundig en/of speels. De creaties zijn gemaakt in zilver, goud en soms gecombineerd met edelstenen, hout, koraal, parels of andere kleine voorwerpen.
facebooktwitterlinkedinmail