Amulet maken doelgroep

Workshop Amulet maken met specifieke doelgroep

workshop-breda-amulet-inlyBij Inlydesign, workshops en sieraad ontwerp, is een bijzonder aanbod: amulet maken in zilver als symbool van kracht. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen!

Daarnaast is de workshop er tevens voor een specifieke doelgroep, namelijk voor vrouwen, mannen en verwanten die te maken hebben (gehad) met borstkanker en/of gendrager zijn van het BRCA1/2 gen.
Ikzelf heb ervaren dat er weinig tot geen steunpunten zijn, waarin je jezelf op creatieve wijze kan uiten, terwijl borstkanker een wezenlijk iets is in de samenleving.
Met mijn achtergrond en ervaring als gendraagster van het BRCA1/2 gen op borstkanker en eierstokkanker, het preventief handelen hiernaar en het verlies van mijn oma, tante en nicht aan borstkanker en eierstokkanker, wil ik met passie en creativiteit mijn steentje bijdragen aan kwaliteit van leven om je eigen kracht te (her)vinden, ter verwerking.
Kijk voor actuele workshops onder het kopje activiteiten.

Deze workshop is er ook voor acceptatie, loslaten, afscheid van een dierbare, een herinnering aan het ziekteproces, aan je eigen kracht en/of ter bescherming. En wie weet heb je zelf nog wel een andere innerlijke motivatie, ook jij bent welkom. De nadruk in de workshop ligt op het vormgeven van je eigen amulet tegelijkertijd is er ruimte voor andere aspecten die aandacht vragen. Als afsluiting kan er nagepraat worden tijdens een High Tea bij Coffee & Lunch for you, om de hoek bij atelier Inlydesign. Hier kunnen we genieten van verschillende theesoorten in combinatie met diverse zoete en hartige lekkernijen.

De workshop wordt als dag workshop gegeven van 9.30u tot 16.00u.
De workshop is inclusief een high Tea bij coffee & lunch 4 you in privé ruimte (12.30-13-30u Hightea).

Kosten
De kosten van de workshop bedragen 95 euro

Inbegrepen
10 gram zilver
-Biologische koffie en thee
-High tea in privé ruimte op locatie(om de hoek van atelier Inlydesign).
Kijk voor actuele workshops onder het kopje activiteiten.

facebooktwitterlinkedinmail